Vil·la Romana de la Olmeda

Elaboració del projecte i instal·lació de la il·luminació interior i exterior

Any realització: 2009

Ubicació: Palència

Client: Diputació de Palència

Descripció: el projecte arquitectònic de Paredes Pedrosa cobreix amb una arquitectura moderna, diàfana i funcional els 4400 metres quadrats que ocupa un dels més notables jaciments arqueològics tardo romans de la península. La pell de l'edifici aporta a l'interior la suficient llum natural difosa la major part del dia, per això la il•luminació es va concebre com a un element de suport que ens guia pel conjunt i ens invita a aturar-nos en les obres més significatives, realçant-les sense contaminar l'espai diàfan d'aquesta singular arquitectura

Fotografies: José Luis de la Parra

Compartir: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook