Exposició temporal “Mateo Maté. Canon”

Producció, muntatge i il•luminació

Any realització: 2017

Ubicació: Sala Alcalá 31

Client: Comunidad de Madrid

Descripció: L'exposició presenta una relectura sobre la còpia o reproducció del cànon grec, a través d'un conjunt d'obres canòniques de l'art clàssic que han estat adaptades per l'artista a les noves pautes estètiques i morals de la societat.
El visitant, mitjançant un itinerari laberíntic com a metàfora visual de lo atzarós de l'existència humana, descobreix un conjunt de reproduccions escultòriques recents realitzades per Mateo Maté al taller de buidats de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, que dialoguen amb una sèrie de reproduccions cedides per a l'ocasió pel Museu Nacional d'Escultura

Fotografies: José Luis de la Parra

Compartir: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook