Exposició temporal “La Bailarina del Futuro. De Isadora Duncan a Joséphine Baker”

Producció i muntatge

Any realització: 2018

Ubicació: Espai Fundació Telefónica

Client: Fundació Telefónica

Descripció: projecte expositiu que ens submergeix a la revolució de la dansa moderna de la mà de set coreògrafes i ballarines com: Isadora Duncan, Loïe Fuller, Joséphine Baker, Tórtola Valencia, Mary Wigman, Doris Humphrey i Martha Graham. En aquesta mostra s’aprofundeix en l’estudi del llenguatge del moviment coreogràfic, i es reivindica el paper d’aquestes pioneres històriques, que van crear noves formes d’expressió i llibertat corporal. Enfrenant-se per tant al cànon del ballet romàntic i a les convencions socials de l’època.

Fotografies: José Luis de la Parra

Compartir: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook